Osnovan Komitet mladih NNKS-a

Osnovan Komitet mladih NNKS-a

BEOGRAD, 02. juni 2014. – Komitet mladih Nacionalnog naftnog komiteta Srbije osnovan je 2. juna u Beogradu, sa misijom da deluje u okviru svetske organizacije mladih stručnjaka iz naftne i gasne industrije.

Pozdravljajući učesnike osnivačke sednice, predsednik NNKS prof. Petar Škundrić rekao je da nacionalni komitet u ovim mladim stručnjacima dobija najbolje saradnike i obezbeđuje trajan kontinuitet u svom daljem radu.

Pored ostalog, članice NNKS u Komitetu mladih dobijaju telo koje će generisati ideje za industriju nafte i gasa, doprineti prikazivanju realne slike izazova i mogućnosti ovog dela privrede u javnosti i prevazilaženju generacijskog jaza uz pomoć mentora i umrežavanja mladih i iskusnih stručnjaka.

Na sednici su izabrani organi Komiteta mladih NNKS . Prof. dr Radmila Nedučin Marinković, član Nacionalnog Saveta za visoko obrazovanje Srbije je održala predavanje na temu Visokog obrazovanja u 21. veku – razvoju, perspektivama i ograničenjima. Prezentaciju možetenaći ovde: Dr Radmila Nedučin Marinković