Da li ste spremni za Net Zero?

Da li ste spremni za Net Zero?

 

Da li ste spremni za Net Zero? Podelite svoje revolucionarno rešenje i prezentujte ga na Svetskom naftnom kongresu u Kalgariju sledeće godine!

24. Svetski naftni kongres će se pokazati kao važan most između tradicionalnog energetskog sektora i industrije koja je neutralnija od ugljenika u narednih dvadeset pet godina. Mnogi važni razgovori će se desiti u Kanadi kako bi se definisali realni, izvodljivi putevi do neto nulte budućnosti.

Kao verifikovani autor stručnog rada na 24. Svetskom naftnom kongresu, pridružili biste se grupi donosilaca odluka i stručnjaka iz naše industrije i na taj način podelili svoje strategije za oblikovanje budućnosti energetskog pejzaža, omogućavajući time stvarnu akciju za pružanje inovacija za rešavanje izazova nastalih efektom staklene bašte.

Tehnički blokovi i forumi čine tehnički deo programa 24. Kongresa i predstavljaju važan deo celokupnog programa.

Predviđeno je da će se Strateški program baviti temama kao što su izazovi energetske tranzicije, energetska bezbednost, raznolikost i inkluzija, finansijska i poslovna razmatranja, ispunjavanje energetskih zahteva tokom tranzicije, kao i mnoge druge relevantne teme za industriju i društvo. Poziv za radove je sada otvoren! Birajte između 17 tehničkih foruma u ​​4 glavna bloka pod nazivom:

1. Tranzicija u istraživanju i proizvodnji
2. Tranzicija u preradi, petrohemiji i proizvodima
3. Tranzicija u gasu i transportu
4. Izazovi liderstva u tranziciji

Pozivamo vas da pošaljete sažetke (teze) do 22. avgusta 2022. da biste učestvovali u odabiru stručnih radova koji će biti prezentovani na navedenim forumima https://www.24wpc.com/call-for-papers-open/. Finalne radove moguće je dostaviti do kraja tekuće godine.

Detaljne informacije o Nacionalnom naftnom komitetu Srbije, Svetskom naftnom savetu i Kongresu u Kalgariju dostupne su na: www.wpcserbia.rs ; www.world-petroleum.org/ i www.24wpc.com/

Napomena: NNKS omogućava apliciranje za konkurs radova na forumima i komunikacionu podršku, a autori čiji radovi budu odabrani će odlučiti o načinu prezentovanja (online ili lično na Kongresu u sopstvenoj organizaciji puta i boravka).

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na office@wpcserbia.rs

Članice: